lördag och söndag

Postat den: 2013-12-02 @ 10:10:00 | Vardag | Kommentarer (1)

Lördag

Vi tog morgonen i stallet då jag behövde byta täcke och fixa lite i stallet med Bob. Pappa och jag fixade iordning till Bob och Voice då jag hade henne i lördags. Jag red ett markarbetes pass på Voice med studs då hon behöver träna på att hoppa mer runt och harmoniskt och inte så flakt och rakt. Gick faktiskt jättebra och hon bar upp sig fint, en jättefin ponny det där!!
 
Gick ut och gick med Bob, tillsammans med Jönsson. Han var super lugn! Vi gick runt hela området och lite inne i ridhuset så han skulle få titta sig omkring överallt.
 
 
Söndag
 
Igår vart det också en tidig morgon då vi hade takbygge i stallet, det har regnat in i boxarna (dock inte i min, hehe) så nu har vi lagt på ett till tak utanför den gamla. Vi vart klara med allt igår så skönt! Gick en promenad med Bobisen igår med, lite ute och lite i ridhuset medan Jöns red. 
 
Vi åkte och köpte mackor på Sultans och lussebullar till lunch som vi åt tillsammans i stallet. Jag åt en bugett med laxröra i och shit vad god den var! Eftersom det var första advent igår så fikade vi även hemma, gottgottgottgottgott!!!
 
 

Tillbaka till startsidan