Klaas träningen

Postat den: 2016-01-13 @ 22:37:47 | Träningar | Kommentarer (25)

Det var första gången jag satt på Bob eller överhuvudtaget någon häst på över tre veckor, kännde mig som en nybörjare. Ridning är en färsk vara som Klaas sa. Var mycket bommar vilket passade perfekt för mig och Bob. Vi hade tre bommar som vi varierade avstånd emellan och på slutet hopapde vi en låg bana med bommarna. Han känndes mycket bredare över ryggen och högre. Själva träningen tyckte jag inte gick så bra. Men med tanke på omständigheterna så gick det bra. Men jag är en sån perfektionist och vill att det alltid ska gå perfekt, hehe. 
 
Han gör så mycket bättre galoppfattningar nu märkte jag, men han va rätt öm och hade träningsvärk efter all rehab man märket att det tog emot lite på slutet. Han sparkar mycket mindre vilket är så positvit. Men han tar inte skänkeln längre så det är prio ett att ta tag i vad det gäller ridningen. Om det inte finns någon framåtbjudning fungerar ingenting. Helt enkelt så är det bara att kämpa vidare som alltid!
 

Sverige igen

Postat den: 2016-01-12 @ 21:42:09 | Vardag | Kommentarer (0)

Kom hem från Thailand i Fredags vid 19.00, så åkte vi direkt till pappas vän i Stockholm och käkade pizza. Vi kom inte hem till Katrineholm föräns ett på natten. Då möttes vi utav att det varit inbrott medan vi varit borta... Polisen kom och letade efter bevis och vi gjorde en anmälan. Ett fönster hade stått öppet så vi hade 8 grader i huset, alltså lika kallt som i ett kylskåp.. Kom inte i sängen föräns vid 4 på morgonen och sen gick jag upp klockan 8.00 för att åka och hämta Bob. Men vi fick inte ut bilen från verkstad, så vi kom inte iväg föräns sent på kvällen och då passade vi på att hämta Zelda innan...
 
I söndags åkte jag till stallet på morgonen för att longera Bob. Var även tvungen att brodda honom, sen jobbade jag lite i stora stallet när jag ändå var där. Resten av dagen följdes av mer jobb och en tidig kväll. Igår gick jag i skolan, vilket var en rivstart... Har så mycket att göra! Åkte även iväg på träning för Klaas. 
 
Idag red jag Bob i en hage, joggade bara honom lite lätt. Han var betydligt piggare än på träningen. Han trivs att jobbas på öppna platser utomhus alltså inte en ridbana men en hage då taggar han till ordentligt. Tränade även tabata med Signe på jobbet, jag kommer inte kunna gå imorgon. Vi körde 8 övningar eller om det var 9 stycken svin jobbigt var det åtminstone.
 
 
En bild ur mitt instagramflöde av Thailand

Tillbaka till startsidan