Afrika del 3

Postat den: 2014-03-18 @ 13:03:00 | Afrika | Kommentarer (0)

 
 
Vi var och tittade på havssköldpaddor som hade av misstag fastnat i fiskenät. De leve som i en "grotta" med vatten i och nivån på vattnet var precis som havsnivån dvs. om det var flod/ebb så var det i "grottan" också, för att göra det så naturligt som möjligt för de.
 
 
 
Min farmor fyllde 70år så vi firade henne på en lite finare restaurang  De dansade runt oss och sjöng för henne, så roligt. Alla på restaurangen ovanför tittade ner och filmade, haha!
 
 
 
 
Detta är några bilder från julafton. På dagen var vi ute och snorklade, har dock inga bilder från det. På kvällen åt vi hummer och till efterrätt överaskade de oss med en ris a lá Langilangi. Stefan hade pratat med chefen dagen innan och frågat om han kunde göra det till oss, han hade förklarat hela receptet. Men chefen sa att han inte hade vispat ägg. Så Stefan sa att han kunde glömma det och att det inte behövdes. Men så kom de och överraskade oss med ris a lá Langilangi som de hade gjort utefter receptet Stefan hade berättat, den var så god mycket godare än den svenska varianten!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Innan du kommenterar:
- Jag är gärna med i bloggtävlingar
- Elaka kommentarer kan ni hålla för er själva!(har era IP-adresser!)


Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan